Performance training

Een specifiek onderdeel van het voetbal is oa. de technische vaardigheid. Het is voor iedere voetballer van groot belang dit onderdeel onder de knie te krijgen waardoor hij /zij zich beter kan profileren tijdens een voetbalwedstrijd.  Bij de RSFAcademy worden de voetballers getraind op de onderdelen passing, moves, skills, awareness, speed, en power waarbij ook de Wiel Coerver voetbaltechnieken onderdeel van zijn.

Bij iedere wedstrijd krijgt de voetbalspeler te maken met duels en wordt hij/zij getest op welk onderdeel ze progressie maken of wat de uitdagingen zijn waaraan hij/zij zich nog beter moet ontwikkelen een proces die constant in beweging blijft tot het einde van je sport carriére.

Het doel van RSF Academy is om zelfverzekerde creatieve voetballers te ontwikkelen die leren om te gaan met de diverse weerstanden op het voetbalveld. Alleen door training/scholing kan je blijven ontwikkelen als persoon waarbij iedere individu voor zichzelf bepaald hoever hij/zij wil gaan met het investeren van zij/haar talent. RSFAcademy ondersteunt en motiveert iedere sporter/talent om zijn/haar doel te bereiken.

Denk bij techniektraining onder andere aan:
– schijnbewegingen automatiseren
– uitbouwen van meervoudige en gecombineerde schijnbewegingen
– tegenstander frontaal passeren
– tegenstander die schuin inkomt passeren
– tegenstander in de rug de baas worden
– twee tegenstanders passeren
– traptechniek

Performance training tarieven 2022-2023:
12 lessen €175,-
12 vervolg lessen €160,-
Seizoen – augustus tot juli €500,- (betalingsregeling 8 termijnen van 62,50)
Kledingpakket €120,-