CHAMPIONS LEAGUE

Rising Star Football Academy  (RSFA)gaat na de vakantie starten met de Champions League competitie. Is uw kind al bijna 5 jaar en kan hij niet wachten, maak hem blij en meldt hem aan voor de trainingen ter voorbereiding van de Champions League wedstrijden.  We starten in september voor kinderen met de leeftijd vanaf 5-12 jaar.

Hoe gaan we het doen?
Na een trainingsperiode waarbij kinderen leren omgaan met de volgend uitdagingen, het kunstgras, afmeting van het veld, de bal, team spelers en samenspel is het de bedoeling om teams te vormen waarbij spelers een onderlinge competitie gaan voetballen. Deze interne competitie start vanaf medio november. De duur van de wedstrijdjes is afhankelijk van de leeftijd (zie KNVB regels). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen voetbalt ieder team mogelijk 2 wedstrijden op een dag.
In het wedstrijdprogramma worden de wedstrijddata en -tijden aangegeven.
Er zullen veldjes worden uitgezet worden waarop de wedstrijden gespeeld gaan worden. We proberen de wedstrijden zoveel mogelijk te laten plaatsvinden op veld 1 het hoofdveld. Vanuit de kantine kan iedereen alle teams aan het werk zien.
Volgens de KNVB regels zijn er geen scheidsrechters maar teambegeleiders in dit geval worden de ouders gevraagd om als vrijwilliger een team en wedstrijd te begeleiden.

Elk team speelt afhankelijk van de inschrijvingen 2 wedstrijden.
Elk team krijgt een naam namelijk:
• Real Madrid
• Barcelona
• Juventus
• Liverpool
• Manchester City
• Paris Germain
•Bayern München
• PSG
etc …

In welk tenue gaan we spelen?
Bij ieder team hoort ook een ander tenue, want anders is de verwarring groot. We hebben verschillende kleuren tenues met het logo van de nieuwe sponsor erop. Op de achterkant wordt de naam van het team gedrukt.

Hoe zijn de teams ingedeeld?
De teamindeling wordt na de trainingsperiode in de maand november bekend gemaakt

Hoe zit het met de trainingen?
In Schiedam worden door trainingen op woensdagmiddag op het veld van SVV of vrijdagmiddag in de zaal gegeven                                                                                      In Rotterdam worden de trainingen gegeven op maandag en nog een nader bekend te maken dag.

Wanneer gaan we beginnen?
De eerste speelronde van de Mini Star en Rising Star Champions League zal in de maand november starten. Alle informatie over de eerste competitie ronde, speelschema en tijden ontvangt u per mail en groepsapp van de coördinator.

De Champions League zal feestelijk geopend worden. Afhankelijk van de inschrijvingen voetbalt elk team 2 wedstrijden op zondagochtend. Aan het eind van de competitie we afsluiten we af met een mooie prijsuitreiking.

Voor inschrijving meld u zich aan door te mailen naar: info@risingstarfootball.com onder vermelding de naam van uw kind, geboortedatum en maat van de kleding
Aanmelden voor de Champions League