CHAMPIONS LEAGUE

RSFA gaat na de vakantie starten met de Mini Champions League MCL. Is uw kind al bijna 5 jaar en kan hij niet wachten maak hem blij door hem aan te melden voor de trainingen van de Mini Champions League (MCL) die gaan starten in september voor kinderen met de leeftijd vanaf 5-7 jaar.

Hoe gaan we het doen?
Na een trainingsperiode waarbij kinderen leren omgaan met de volgend uitdagingen, het kunstgras, afmeting van het veld, de bal, team spelers en samenspel is het de bedoeling om teams te vormen van 4/5 spelers die een onderlinge competitie gaan voetballen. Deze interne competitie start vanaf medio november en eindigt vervolgens weer in medio december. De wedstrijdjes duren 15 minuten met een drinkpauze van 10 minuten. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen voetbalt ieder team mogelijk 2 wedstrijden.
In het wedstrijdprogramma worden de wedstrijddata en -tijden aangegeven.
Er zullen veldjes worden uitgezet worden waarop de wedstrijden gespeeld gaan worden. We proberen de wedstrijden zoveel mogelijk te laten plaatsvinden op veld 1 het hoofdveld. Vanuit de kantine kan iedereen alle teams aan het werk zien.
Volgens de KNVB regels zijn er geen scheidsrechters maar teambegeleiders in dit geval worden de ouders gevraagd om als vrijwilliger een team en wedstrijd te begeleiden.

Elk team speelt afhankelijk van de inschrijvingen 2 wedstrijden.
Elk team krijgt een naam namelijk:
• Real Madrid
• Barcelona
• Juventus
• Liverpool
• Manchester City
• Paris Germain
• Feyenoord
• Bayern München

In welk tenue gaan we spelen?
Bij ieder team hoort ook een ander tenue, want anders is de verwarring groot. We hebben verschillende kleuren tenues met het logo van de nieuwe sponsor erop. Op de achterkant wordt de naam van het team gedrukt.

Hoe zijn de teams ingedeeld?
De teamindeling wordt na de trainingsperiode (november) bekend gemaakt.

Hoe zit het met de trainingen?
De trainingen zullen gegeven worden door trainers op woensdag- of vrijdagmiddag, zie inschrijfformulier

Wanneer gaan we beginnen?
De eerste speelronde van de RSFA-Mini Champions League (MCL) zal in november starten. Alle informatie over de eerste competitie ronde, speelschema en tijden ontvangt u per mail en groepsapp van de MCL coördinator.
Uitslagen en standen?

De Mini Champions League zal feestelijk geopend worden. Afhankelijk van de inschrijvingen voetbalt elk team 2 wedstrijden op zondagochtend. Aan het eind van de competitie zullen we afsluiten met een mooie prijsuitreiking.

Voor inschrijving meld u zich aan door te mailen naar: info@risingstarfootball.com onder vermelding de naam van uw kind, geboortedatum en maat van de kleding