Voetbalschool

Voetbalschool voor talentontwikkeling

In de voetbalschool van Rising Star Football Academy zetten veel jonge voetballers en voetbalsters de eerste stappen in de verwezenlijking van hun droom tot professioneel voetballer. Vanuit de voetbalschool heb je via de talenten opleiding nog een lange weg te gaan, maar het begin is er. RSFA gaat in ieder geval aan deze droom werken, waarbij plezier altijd voorop staat. In de voetbalschool is het belangrijk om een band met de spelers en hun ouders te creëren. Zo werken wij aan een groepsgevoel wat ook weer terugkeert bij je activiteitn op je eigen club.

Plezier als basis

Je leert het beste als er ook plezier is. Daarom is plezier de basis bij de Rising Star Football Academy. Tijdens elke training werken wij aan een positieve sfeer. Naast gefocused trainen is er altijd plek voor een dolletje. Hiermee werken we ook weer aan het groepsgevoel en sociale interactie tussen onze spelers en speelsters

De individuele voetballer / voetbalster

De focus wordt gelegd op het individu, want iedere spelers is uniek. Individuele aandacht is van groot belang en vormt de basis waaruit het “wij-gevoel” kan groeien.

Voeding

BinnenRising Star Football Academy krijgen de spelers desgevraagd advies over voeding en levenstijl. Er worden voorlichtingen gegeven aan de ouders en spelers om kennis bij te brengen op het gebied van voeding en het belang van goede voeding duidelijk te maken.