Talentopleiding

Uw zoon of dochter heeft ambities om een betere voetballer te worden en eventueel door te stromen naar de hogere regionen in de voetbalwereld. Onze opleiding dient als basis voor datgene waarmee uw kind te maken gaat krijgen in een prof vervolgopleiding. Wij zorgen dat uw kind grote stappen kan maken in zijn of haar ontwikkeling. Zowel op voetbal als sociaal maatschappelijk gebied. In onze opleiding komen alle aspecten van het zijn van een profvoetballer aan bod.

Voetbaltrainingen

Wij trainen op de velden van HOV/DJSCR op elke zondag van de maand in een mix van jongens en meiden ingedeeld naar leeftijd en vaardigheden. Wij bieden ook tijdens deze dagen de mogelijkheid om extra aandachtspunten in individuen aan te pakken.

Voetbal analyse

Video analyse helpt ons en uw kind om het leerproces in beeld te brengen en de ontwikkelingen. Naast individuele analyses kan er ook als team geanalyseerd worden. Daarnaast zal elke speler individueel bekeken worden door ons trainingsteam. Zo werken we samen naar een optimale voorbereiding voor de vervolgstappen in iemand zijn voetbalcarriere.

Voetbalgerichte krachttraining

Fysieke fitheid wordt steeds belangrijker voor een voetballer. Dus naast vaardigheid aan de bal, werken we ook aan een goede core stability en flexibiliteit. Core stability zorgt voor een betere controle over het lichaam en de overdracht en controle voor kracht. Hierdoor ontstaat er een optimale productie en krijgen de spelers een betere stabiliteit.

Kosten

Talentopleiding meiden €330,- exclusief tenue
Talentopleiding jongens <11 €330,- exclusief tenue
Talentopleiding jongens>11 €430,- exclusief tenue
Tenue shirt/broek/sokken/lange broek/vest € 100,-

Inschrijven voor de opleiding doet u hier