Voetbal clinics

Clinics voor techniek of schoolvoetbal

Een leuke clinic bij uw club tijdens een jubileum jaar of als extra activiteit voor uw jeugdleden verzorgd door de techniekspecialisten van Rising Star Football Academy. Ook kunnen wij een Mastersdag, toernooi of trainingsdag organiseren.

Team clinic van 1 1/2 uur voor max 16 deelnemers al vanaf € 95,00

Onze trainers zijn gespecialiseerd in de techniektrainingen maar hebben ook trainerspapieren van de KNVB opleidingen. De teamtrainingen zullen bestaan uit een mix van deze visies. Het grootste gedeelte zal bestaan uit de techniektrainingen volgens de Balcontrole methode.

Aanleren en verbeteren van de individuele technieken zoals:
– basisbewegingen, balgevoel, snel voetenwerk aan de bal.
– richtingsveranderingen, kappen en draaien.
– passeer- en schijnbewegingen.

De technieken uiteindelijk toepassen in onze unieke 1 tegen 1 wedstrijdvormen waarbij de technieken onder druk van een tegenstander moeten worden toegepast. Ook zullen wij uw voetbalproblemen oplossen vanuit de technische en tactische vaardigheden binnen een teamtraining met technische en tactisch coaching vanuit wedstrijdvormen zoals 4 tegen 4, 5 tegen 5 en uiteindelijk naar de 11 tegen 11.

Schoolvoetbal clinics ochtend of middag vanaf € 150,00

Voor scholen hebben wij een bijzonder programma gemaakt. In groepen van max. 20 kinderen zijn er mogelijkheden tot het volgen van een techniekclinic in combinatie met leuke voetbalspellen. Onze techniektrainers zullen de kinderen een aantal nieuwe technieken aanleren en deze toe te passen in diverse wedstrijdvormen. Ook zullen we tijdens de clinic een tweetal voetbalspellen spelen waarbij de deelnemers ook nog een leuke beker kunnen winnen. Er zijn diverse mogelijkheden voor een clinic en passen ons graag aan naar de wensen van de school. Grotere groepen, een schooltoernooi of meerdere clinics achter elkaar behoren ook tot de mogenlijkheden.

Voor meer informatie kunt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen: info@risingstarfootball.com