RSFA – GIRLS

20150514

De samenwerking met de voetbalschool Rising Star Football Acedemy (RSFA) levert 1e plaats op een groot meidentoernooi bij XerxesDZB

Met 10 meiden van Neptunus-Schiebroek en 4 meiden van de RSFA waaronder ook oud speelster van Neptunus-Schiebroek Angelica Hertstein die later ook tot speelster van het toernooi werd bekroond werden alle wedstrijden gewonnen 18 punten uit 6 wedstrijden.

Vol trots keek trainer Jurgen Sat van de voetbalschool die volgend seizoen naast jongens ook meiden gaat trainen op zondags, maar hier in april al mee is begonnen naar de verrichtingen van de meiden die soms een behoorlijk hoog niveau haalden, kortom weer een succesje voor het meisjesvoetbal bij Neptunus-Schiebroek.

 

bron: site neptunus-Schiebroek

 

foto sat

De meiden van RSFA- Girls winnen van hoofdklasse VDL  MB1    5  –  2

Op 15 mei staat, om 14:00 op Sportpark Hazelaar, de wedstrijd tegen VDL MB1 op de agenda van RSFA-GIRLS MB1. Het is een heerlijk fris voetbalweer met een stralend zonnetje en het publiek zit met vol verwachting te wachten wat RSFA – GIRLS te bidden heeft.
RSFA – GIRLS stelt publiek zeker geen teleur, en laat met mooi combinatie voetbal zien dat zij echt wel opgewassen zijn binnen de hoogste meiden competitie van Nederland.

Volgende wedstrijd staat al in de planning  !! nader informatie volgt snel.

RSFA- Girls gaan voor tiki taki !

26 juni heeft RSFA-GIRLS hoofdklasser IFC meiden mogen begroeten op het complex Hazelaarweg, na onze wedstrijdbespreking wisten RSFA-GIRLS meiden precies wat ze moesten doen. Eerste 10 minuten waren wij als team nog erg zoekende, tegenstander was een stabiel team met een aantal talenten. Na 10 minuten aftasten wisten de meiden zich te herpakken en begonnen ze voortreffelijk te spelen ! combinatie voetbal / positioneel goed staan / afwerking nauwkeurig zijn dus alle ingrediënten voor een leuk staaltje voetbal was aanwezig, eind resultaat was dan ook in onze voordeel met 5 – 0 winst voor RSFA – GIRLS !

 

RSFA- Girls Spelen Gelijk in Duistland   2 – 2

Om 13:00 werd er in het Duitse Mönchengladbach  afgetrapt tegen het duitse bvo Borussia Mönchengladbach. Vooraf kreeg de Rotterdamse formatie twee opdrachten mee van de technische staf: hoog druk zetten en durven opbouwen. Vanaf minuut 1 begon RSFA-Girls ook fanatiek druk te zetten en zorgde ervoor dat bij balverlies RSFA weer snel de bal veroverde. Het fanatisme en gretigheid resulteerde snel in kansen die net scherpte miste. RSFA-Girls kwam eerste 20 minuten nauwelijks in gevaar en produceerde meerdere goede aanvallen. Helaas was of de eindpass niet goed of de keepster van Borussia voorkwam een doelpunt. Het duurde dan ook tot de 25e minuut tot dat in onze verdediging Stephanie met een enkel blessure eruit ging, haar positie werd opgevuld door een middenvelder die dit naar behoren opgepakt heeft. In de 30e minuut wist Borussia te scoren uit een goed opgezette aanval en gaan ook zo de rust in. Na een goed bespreking van de trainers gingen we naar buiten en wisten in de tweede helft gelijk te komen en ook op een voorsprong 1 – 2, Borussia Mönchengladbach ging in de laatste fase zeker beter voetballen en kwamen gelijk op 2 – 2. Duitse macht kreeg nog een aantal kansjes die voortreffelijk voorkomen is door onze keepster. Dames wij zijn zeker trots op jullie ! IMG-20160921-WA0001

Amy van Vugt is 14 jaar geworden ! Met een RSFA voetbaltaart was haar verjaardag helemaal compleet gemaakt door haar ouders.

Amy van harte !

Afbeeldingsresultaat voor van harte gefeliciteerd voetbal